Anasayfa
Hakkımızda
Yayın Kurulu
Arşiv
Künye
İletişim
Ayın Konusu
Kongre Takvimi
Kitap Köşesi
Sağlık & Tıp Dernekleri
 
 
 

 

 

 
 
 
İlaç Sektörü-Konferans
 
İlaç ve Sağlık Dünyasının Buluşma Noktası
Pharma Power Conference 2016
 
 

İlaç ve Sağlık Dünyasının Buluşma Noktası-Pharma Power Conference 2016 25 Şubat tarihinde Steigenberger Hotel Istanbul Maslak’ta gerçekleşecek.

İlaç ve sağlık dünyasının, sektörün ve sektör çalışanlarının gelişimine ve ilerlemesine önemli katkılar sağlayan Pharma Power Conference, 25 Şubat tarihinde Steigenberger Hotel Istanbul Maslak’ta düzenleniyor. 10.yılını kutlayan konferans kapsamlı içeriği, bilgilendirirken eğlendiren yapısı ve farklı etkinlikleri ile her yıl daha büyük katılımlarla gerçekleşiyor.

İlaç şirketlerinin yönetim kurulu başkanları, CEO'ları, genel müdürleri, yöneticiler ve otoritelerden oluşan seçkin konuşmacıların bilgi ve deneyimlerini paylaşacakları Pharma Power Conference’da yönetim, liderlik, pazarlama, satış ve kişisel gelişim alanlarından konular ve uygulamalar yer alıyor.

10.Pharma Power Conference’da bu yıl ;

Güldem Berkman-Novartis Değişim Projesi İlaç Divizyonu Global Lideri, Dr. Pınar Ateş -Amrop Partner, Dr. Olcay Gündüz-Biofarma İlaç San. ve Münir Şahin İlaç San. Grup CEO, Dr. Ali Akyıldız-IMS Türkiye Genel Müdürü, Dr. Erhan Baş -Bilim İlaç Genel Müdürü, Dr. İsmail Yormaz-Recordati SPA Başkan Yardımcısı & Güney Doğu Bölgesi Bölge Direktörü, Prof. Dr. Yağız Üresin -İstanbul Ünv. Tıp Fakültesi Tıbbi Farmakoloji ABD Başkanı, Dr. Oğuz Mülazımoğlu -Bayer İlaç Bölümü Ülke Müdürü, Şahin Nail -Innovex Türkiye Genel Müdürü, Dr. Pelin Eriştiren İncesu -AstraZeneca Türkiye Ülke Başkanı, Ecz. Filiz Balçay-Chiesi İlaç Genel Müdürü, Rezzan Özoğul Newton-Fresenius Kabi Genel Müdürü, Rüstem Karakaya- EDAK Genel Müdürü, Ecz. Berat Beran-Berko İlaç Yönetim Kurulu Başkanı, Oğuzhan Süral-Abyssus Consulting CEO, Nazan Durmuş Memorial Sağlık Grubu Pazarlama Koordinatörü, Çetin Öztürk Novi Medya Merkezi Yayın Grubu Başkanı, Gökhan Salmanoğlu Pfizer Avrupa Bölgesi Çok Kanallı Pazarlama Direktörü, Rana Şengil-İ.E. Ulagay Menarini Group Pazarlama Müdürü, Elif Usman-Polpharma CNS Team Manager, Ali Özgenç-Algoritma Yönetim Danışmanlığı Yönetici Ortağı, Dr. Sertaç Doğanay-Social Touch ve Tek Doz Dijital kurucusu-Yeditepe Üniversitesi Öğretim Görevlisi, Bahadır Bostan-Drogsan İlaçları Satış ve Pazarlama Direktörü, Hakan Çubuk-Sanovel Satış ve Pazarlama Müdürü, Hakan Ömer Gider-Yazar ve Satış Eğitmeni, Hakan Okay- Eğitmen ve Yazar, bilgi ve deneyimlerini paylaşacaklar.

 
 
Detaylı bilgi, program ve katılım koşulları için :>>>
 

28 Ocak 2016

Zeynep Çetinkaya

Copyright © populersaglikdergisi.com